Monday, April 7, 2008

Move Your World - Donate Your Space !


Donate Your Space is een initiatief van Move Your World in samenwerking met studenten van de Hallo© academie. Met de campagne willen ze zoveel mogelijk aandacht krijgen voor de 8 millenniumdoelen. Aandacht van iedereen in Nederland en vooral van de regering. Want onze leiders zijn op 25 september bij de VN top in New York waar zij de voortgang van de millenniumdoen bespreken.
De millenniumdoelen zijn in 2000 afgesproken en moeten vóór 2015 behaald zijn. We zijn nu al over de helft en deze doelen zijn nog lang niet bereikt. Daarom verdienen ze meer aandacht ! En omdat iedereen wel wat ruimte over heeft, kun je die gebruiken om aandacht te vragen voor een betere wereld. Op je fiets, je jas, je balkon, je website, noem maar op. Díe ruimte kun jíj gebruiken om aandacht te vragen voor een wereldprobleem. Zo kun je met een kleine actie deel uitmaken van een groter plan: het realiseren van de millenniumdoelen.
Move Your World - Donate Your Space is dus jouw eigen campagne om mee te helpen de 8 millenniumdoelen te bereiken. De boodschap ligt er: Donate your space. De keuze voor de ruimte is helemaal aan jou. Met de gratis Donate Your Space linten en stickers kun je zowel in real life als digitaal aan de slag. Of heb jij andere ideeën over het doneren van space? Laat het allemaal zien door een filmpje of foto te uploaden op deze site. Er is natuurlijk ook een Donate your spave Hyves en een Donate Your Space Blog.

No comments :

Popular Posts Last Week

Popular Posts This Month

Popular Posts All Time